maanantai 24. lokakuuta 2011

Back to black

Noniin, lomailut on lomailtu ja arki alkakoon taas. On muuten sitten rentouttavaa olla täysin toisten passattavana! Senkun kävelee valmiiseen ruokapöytään, ruoan jälkeen kaatuu sohvalle ja makaa siinä loppupäivän, välillä tietenkin pyytää oikein kiltisti karkkitoimitusta kaupasta. Ja luonnollisesti meidän möykkäävä termiitti on isomummojen sylissä ja käyttäytyy kuin herran enkeli.
Mutta nyt se autuus on ohitse ja kotona ollaan. Likaisia vaatteita lattiat täynnä niin että kävelemään ei mahdu ja jääkaapissakaan ei ole edes valoa. Karria kiukuttaa ihan vaan kiukuttamisen ilosta, lasagne paistui vuoan yli, ja tiputin ripsivärini vessanpönttöön. Juho viisaampana kertoi, ettei muuten ollut erityisen terapeuttista tunkea kättä pönttöön ja tunnustella josko löytyisi rouvan maskaraa (eikä edes löytynyt).
Tämän kaiken elämän epäreiluuden keskellä me päätettiin Karrin kanssa lähteä kävelylle läheiseen puistoon, ja kyllä muuten ei ärsytä enää yhtään niin paljoa! Ehkä tämä tästä vielä, kunhan olen saanut kuurattua lassen jämät uunin pohjalta ja kipaistua stockalle ripsariostoksille..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti