maanantai 26. syyskuuta 2011

tilannekatsaus

Karri rakastaa kylpemistä. Tai oikeastaan nykyään peseytyminen suoritetaan useimmiten suihkussa, Juhon sylissä. Kylpeminen on ehkä helpompaa sitten kun osaa istua ja leikkiä kylpyleluilla.
Suihkuttelu on kuitenkin Karrin mielestä niin rentouttavaa, että useimmiten raukka nukahtaa suihkuun ja herää kun hänet otetaan suihkukopin lämmöstä pois.
Eilen oli taas sunnuntain kunniaksi suihkupäivä, jonka jälkeen lähdin Karrin kanssa mun vanhempien luokse koko päiväksi. Juho jäi kotiin kun oli kipeä. Illalla tultiin apteekin kautta kotiin ja tuotiin iso kasa lääkkeitä mukana. Myöhemmin kävin vielä lenkillä. Juoksin ehkä vähän liian rankan lenkin, kun kotiovella tuntui siltä että kohta laatta lentää. Olen kuitenkin päättänyt että nyt mä alan aktiivisesti taas lenkkeilemään, että saan itseni edes jonkinlaiseen kuntoon takaisin.
Tänään käytiin ostamassa uudet laadukkaat lakanat sänkyyn, nuo tuntuu kyllä aika luksukselta verrattuna meidän vanhoihin Ikean nukkaisiin ja lähes läpinäkyvän ohuisiin lakanoihin ja pussilakanoihin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti