keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Neuvola

Tänään on ollu aikamoinen päivä. Heräsin jo viideltä kauheaan nälkään ja pahaan oloon. Söin sitten sängyssä kolme kiiviä ja yritin jatkaa unia mutta eipä niitä enää kuulunut. Kuuden aikaan Juho lähti töihin ja mua ei vielälään nukuttanut. Päätin sitten alkaa katsomaan piirrettyjä. Sieltä tuli joku englannin kielinen ihan typerä juttu ja paavo pesusieni! Kun muumit alkoi mä nukahdin lopulta sohvalle ja heräsin taas yhdeksältä kun puhelin soi.
Kävin tänään kaupungillakin pyörimässä ja moikkaamassa Juhoa töissä. Se oli tehnyt mulle sellaisen ihan valtavan täytetyn patongin että voisin syödä sen matkalla kotiin :´)
Iltapäivällä oli ensimmäinen neuvola! Se kesti kaksi tuntia ja oli oikeastaan pelkkää lappujen täyttelyä ja juttelua. Meillä ei onneksi kummallakaan ole oikeastaan mitään sairauksia suvussa ja mä olen niin nuori että kaikki ikäriskitkin on ihan minimaalisia. Juhoa alkoi naurattaa joku "yökastelu ei ole naurun asia" lappu niin paljon että sen oli pakko lähteä huoneesta pois kun se ei vaan saanut hillittyä itseänsä. Mua hävetti!! Kotiin viemisiksi saatiin varmaan kilo paperia.
Kotimatkalla me mentiin picniciin kahville, siitä suoraan Valintataloon ostamaan irtokarkkeja, jacky makupaloja ja juustonaksuja ja kaupasta vielä kebabille.....Että se siitä terveellistä ruokavaliota.
Huomenna me lähdetään Turkuun meidän vanhempien luokse. Perjantaina on Juhon kaverin synttärit jonne me mennään, lauantaina on mun kavereiden kanssa tyttöjen ilta ja sunnuntaina on juhon siskon synttärit. Että sellainen juhlpaitoinen viikonloppu tiedossa. Että pitääkin kaiken aina sattua samalle viikonlopulle..!
Ainiin, meillä on muuten pieni vetokin. Mä olen nimittäin ihan varma että tää on poika ja Juho taas varma että saadaan tyttö. No, me päätettiin että siitä päivästä lähtien kun saadaan tietää sukupuoli niin häviäjä joutuu tekemään 30päivää aamupalat toiselle. Niin että toivottavasti äidin poika tuo voiton kotiin heh heheee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti