tiistai 16. marraskuuta 2010

eka ultra

Eilen oli siis meidän ihan eka ultra, koska haluttiin tietää elääkö siellä mahassa kukaan ja jos elää niin kuinka pitkällä se mahtaa olla. No okei, ihan ei olla vielä synnytyssaliin ryntäämässä. Viikkoja oli nimittäin huikeat 6+2 mutta sydän sykki kyllä jo kovasti :) Nyt ei muuta kun odottelemaan.

Mulla on ollu aamusin tooodella huono olo. Kun herään mä juoksen heti jääkaapille, otan pilttiä ja jacky makupalan ja juoksen takaisin sänkyyn syömään. Sitten mä makaan vielä ainakin puoli tuntia paikallani ennen kuin voin edes ajatella seisomaan nousemista. Ihan kamalaa etenkin kun torstaina alkaa uusi työ...:/ Mä olin siis ennen lentokentällä töissä mutta torstaina aloitan uuden työn jonne matkakin on onneksi lyhyempi. Mitä jos mua alkaa siellä yrjöttää ja heikottaa? En mä ihan vielä ajatellut töissä asiasta kertoa..

Toinen asia mikä mua mietityttää on se, että tää asunto on auttamatta liian pieni kolmelle. Tässä on vajaa 40 neliötä, ja tää on ylimmässä eli 6.kerroksessa. Hissi on sellainen vanha missä pitää itse avata ovi ja vetää se verkko eteen, ja sinne ei tosiaan mahdu rattaitten kanssa. Mutta tää on niiiin ihana kämppä! Hyvät näköalat, juuri remontoitu keittiö, tummat laminaattilattiat, lasitiiliseinä ja leveät ikkunalaudat, niin ja vielä hyvällä paikalla Töölössä. Mä en millään haluaisi muuttaa pois, mutta eipä meillä taida paljon vaihtoehtoja olla. Kai se on pakko joskus keväällä alkaa kattoa uusia asuntoja..Nyyh.
Huomenna on ensimmäinen neuvola, jännittää....!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti